Close

STUDIO MATEVLJIČ

Studio Matevljič d.o.o. je družinsko podjetje, ki že 25 let pomaga samostojnim podjetnikom, manjšim, srednjim in večjim podjetjem, kmetom, društvom ter zavodom na področju računovodskih rešitev. Med našimi skoraj 100-imi klienti so tako domači poslovni subjekti, kot italijansko in angleško govoreče stranke. Naše poslanstvo je intenzivno razvijati takšne rešitve, ki so za vse naštete izjemno pomembne, vendar na trgu ne tako pogosto ponujene. Od številnih podjetnikov in drugih klientov velikokrat slišimo, da nimajo jasne finančne slike, kam podjetje pluje, zato se največkrat ob koncu leta, ko je že prepozno, znajdejo v različnih zagatah. Prav zato v Studiu Matevljič rast naših klientov podpiramo ne le z izvedbo klasičnih storitev računovodskih servisov, ampak predvsem z budnim finančnim spremljanjem njihovega poslovanja.

V Studiu Matevljič rast naših klientov podpiramo ne le z izvedbo klasičnih storitev računovodskih servisov, ampak predvsem z budnim finančnim spremljanjem njihovega poslovanja.

zacetna-crtica

MARIJA MATEVLJIČ, ekon.  
lastnica podjetja in prokuristka, računovodja
marija@rsm.si

marija-matevljic-portret

Za nas je zelo pomembno, da stranka razume, kakšen vpliv imajo “številke iz računovodstva” na njeno dejavnost.

zacetna-crtica

VESNA MATEVLJIČ, univ. dipl. kom.
direktorica in vodja trženja, računovodja
vesna@rsm.si

vesna-matevljic-portret

Področje zaposlovanja in delovnih razmerij je zapleten labirint zakonodajnih omejitev, ki jih za naše stranke uspešno razrešujemo.

zacetna-crtica

ANDREJ HRIBAR, dipl. ekon.
računovodja in nepremečninski agent
andrej@rsm.si

andrej-hribar-portret

Zakonodajalec poskrbi, da nam na področju davkov ni nikoli dolgčas, zato vse zakonodajne novosti redno spremljamo in skušamo strankam čim bolj olajšati vpeljavo novosti v njihovo dejavnost.

zacetna-crtica

MARGA MILAVEC, ekon.
računovodja, svetovalka s področja DDV-ja in Intrastata
marga@rsm.si

magda-milavec-portret